Predelana ovratna rutka iz različnih naravnih materialov Bobby / Upcycled Neckerchief Bobby

Na zalogi
SKU
R1628-2
25,00 €

Zakaj nam je všeč?

Predelano pomeni, da vzameš v roke nekaj, kar že obstaja in iz tega narediš nekaj povsem novega in svežega. To pomeni, da ne iščeš nekaj novega, surovih materialov iz katerih bi začel izdelovati nekaj iz nič, amak uporabiš tekstil, ki ne služi več namenu, poskrbiš za kroženje in za to, da vedno novi kosi ne romajo na smetišče. 

Te lepe ovratne rutke so narejene iz odsluženega tekstila, svile, lana, bombaža iz različnih izdelkov, ki se skozi leta naberejo v našem skladišču, osnove pa iz second hand oblek, sarijev, tunik in vsaka ima svojo zgodbo in vir. Prihajajo iz različnih koncev sveta, kamor sem potovala v preteklosti. Zaradi narave predelanega tekstila, je vsaka rutka unikat in neponovljiva. Včasih se zgodi, da ima kakšna čisto svoje lepotno znamenje ali unikatno variacijo in prosim, da to upoštevate kot naravo predelanih stvari in ne kot lepotno napako. Ob trudu, da se zavrže čim manj stvari in se jih čim več spet ponovno uporabi se vam zahvaljujemo, da ste izbrali trgovino z (ponovnim) namenom.

Velikost rutke je približno 50 / 50 cm po krajših stranicah, 70 cm po daljši stranici. Za vprašanja smo na voljo na info@iva.si.

Nove barve, materiali in modeli na voljo vsake tri mesece. Za posebne želje nam pišite, pustite podatke in poslali vam bomo vzorce, ki jih je možno rezervirati še preden pridejo na prodajne police! (info@iva.si)

 Why we like it?

Upcycled means to take something already made and then improve upon it, or turn it into a fresh item. This means that you are not seeking out new, raw materials to start from scratch but repurposing fabrics to remain in circulation rather than heading to the landfill.

These beautiful neckerchiefs are made from the repurposed crepe silk fabric, linen, cotton and other natural materials of recycled dresses,saris,shirts each one telling their own story, and sourced during travels throughout this world. Due to the nature of upcycled and recycled materials, some of the neckerchiefs may come with their own unique beauty marks and variations. Please consider this as part of the nature of upcycling and not a flaw. In an effort to waste less and reuse more, thank you for choosing to shop with a (re)purpose.

Each neckerchief is approximately 50/50 cm per wrap. If you have any questions, please contact us info@iva.si

NEW fabrics and colorways will be restocked every three months! Contact us and we will alert you when they are available for reservation. 

 

Preverite vašo velikost / Check you size >>
Dodaj na seznam želja