Nakit po meri

V naši ponudbi imamo tudi nakit in modne dodatke po naročilu, torej po vaših željah in potrebah. Z izdelavo nakita smo se začeli ukavarjati že kmalu po odprtju trgovine leta 1986. Najprej se je nakit izdeloval za gledališče, film, televizijo in posebne priložnosti, kot so poroke, maturantski plesi in večerni dogodki. Danes izdelujemo svoje kolekcije nakita in modnih dodatkov, prav tako pa še vedno izpolnjujemo vaše želje v kolikor je to mogoče.

V naši butični trgovini je obravnava seveda drugačna kot na spletu, a ni nemogoče. Kontaktirajte nas na mail naslov info@iva.si in nam napišite svoje želje. Da bo za vse stvar kar se da enostavna v prvem koraku v naši spletni trgovini poiščite nakit, ki vam je po obliki, dizajnu in stilu všeč, slike shranite ali nam v sporočilo pripnite povezavo do izdelkov. V drugem koraku opredelite barve in materiale, ki bi jih želeli, ali pogoje, ki so za vas pomembni ( oblačila h katerim iščete kombinacijo, poldragi kamni, svetleči kristalčki, reciklirani elementi, trajnostni materiali,...). Potem bomo stopili z vami v stik, vam poslali na predogled naše predloge in uskladili želje z realnimi možnostmi.

V kolikor se dogovorimo za izdelavo potrdite naročilo in mi vam nakit izdelamo v terminskem planu za katerega se dogovorimo. Nakit vam pošljemo po pošti s plačilom po povzetju. V kolikor vam izdelek ne bi odgovarjal, ga lahko tudi popravimo ali zamenjate za katerikoli drug izdelek.